یزدفردا کشوری " سایت مجمع مطالبه مردمی مشهد مقدس :. تردیدی نیست كه داشتن یك زندگی مطلوب و متوسط حق مردم است و صدقه خوری و گدا پروری نیز امری ناپسند و مذموم‌، ولی جنابعالی بفرمایید آیا این حق فقط در دولت نهم ایجاد شده یا در زمان حاكمیت 8 ساله كارگزاران و 8 ساله اصلاحات كه مجموع دوران 16 ساله را از افتخارات خود می‌دانید نیز بوده است؟ آیا در دوران 16 سال حاكمیت كارگزاران و اصلاحات زندگی مردم در حد كفاف و عفاف و در سطح مطلوب تأمین شده است و سیاست‌های تعدیل اقتصادی شما همه گداها و صدقه‌ خورها را به شما و سرمایه دار تبدیل كرد؟! یا گداها و مردم محروم زیر چرخ سنگین سیاست‌های تعدیل اقتصادی خرد شده‌اند؟!

2. آیا تقویت بنیه زندگی طبقات محروم و مستمری بگیران كمیته امداد و بهزیستی با اختصاص سهام عدالت و افزایش سه برابری حقوق آن‌ها و دادن بن كالا و تأمین بیمه اجتماعی گدا پروری است؟! آیا در سیاست تعدیل اقتصادی كه به صراحت در برنامه 8 ماده‌ای خود برای انتخابات نهم تحت عنوان دموكراسی اقتصادی وعده داده بودید محرومان سرمایه‌دار می‌شدند؟!

3. آیا جنابعالی اجرای طرح تحول اقتصادی و تقسیم عادلانه یارانه‌های كشور كه ده‌ها هزار میلیارد تومان است به طبقات پایین جامعه و رساندن آن‌ها به حد زندگی متوسط و مطلوب و حذف تدریجی آن از طبقات مرفه را در راستای توزیع فقر و گداپروری می دانید؟

4. چه كسی در انتخابات نهم پس از آن‌كه شعار 50 هزار تومان آقای كروبی را تا حدودی موفق یافت شعار 80 هزار تومان را مطرح كرد؟! چگونه است كه دادن 80 هزار تومان بدون هیچ‌گونه طرح و برنامه اگر در یك شب آن هم برای جلب آراء تصمیم‌ گرفته شود در راستای پیشرفت و تعالی كشور تفسیر می‌شود و نه گدا‌پروری؛ ولی طرح تحول اقتصادی که قرار است پس از تصویب مجلس به اجرا در آید گداپروری و صدقه خوری تفسیر می‌شود؟!

5. جنابعالی فرمود‌ه‌اید: تأمین اجتماعی با پرداخت چند شاهی به این و آن محقق نمی‌شود بلكه فرد باید از زمان تولد تا بدرقه گورستان از نظر تغذیه، تحصیل، بهداشت، تفریح، مسكن و شغل خاطرجمع باشد» در این‌كه چنین چیزی نه تنها مطلوب است بلكه لا‌زم و ضروری است هیچ‌كس تردیدی ندارد؛ ولی آیا این امور با شعار پرزرق و برق و حرف، عملی خواهد شد؟! اگر قرار بود با حرف و شعار عملی شود طی دوران 8 ساله حكومت كارگزاران و یا 16 سال حكومت مورد قبول حضرت‌عالی تحقق یافته بود.

6. شما فرموده‌اید امكانات كشور برای رسیدن به یك زندگی مطلوب وجود دارد، اگر بگویید این امكانات در این سه‌سال فراهم شده كه باید به این دولت آفرین گفت و اگر بگویید در گذشته نیز بوده است، پس چرا دو دولت گذشته از این امكانات جهت رفع مشكلا‌ت مردم استفاده كافی نكردند؟!

7. به‌راستی در شرایط فعلی و در زمانی كه كمر بزرگترینكشورهای طرفدار اقتصاد باز لیبرالیستی دنیا زیر بار تورم و بحران مالی شكسته شده و كاهش قیمت نفت كشورهای صادركننده نفت را به‌زانودرآورده است، طرح جامع جنابعالی برای رسیدن سریع به آن قله‌ای كه ترسیم‌كرده‌اید چیست؟ و چرا ارائه نمی‌دهید؟ دولت نهم، طرح تحول اقتصادی را در معرض فكر اقتصاددانان كشور قرار داده، شما هم طرح نجات كشور از بحران اقتصادی را ارائه دهید تا در معرض بررسی كارشناسان قرار گیرد.

7 . اگر خشكسالی و سرمازدگی و سرمای بی‌سابقه در زمان دولت شما اتفاق افتاده بود كمبود میوه، كاهش تولید گندم، برنج، ذرت، جو، علوفهِ دام، دان مرغ و... را چگونه جبران می‌كردید؟ آیا جز این بود كه بخش عمده آن می‌بایست از طریق واردات انجام می‌گرفت؟ با كدام پول واردات می‌كردید؟ از نفت و ذخایر ارزی كه حق برداشت نداشتید. صادرات پسته شما هم كه كفاف آن‌همه واردات نمی‌داد.

8 . آقای هاشمی! آیا در این مدت سه‌سال و اندی كه از عمر دولت نهم گذشته است یك سطر پیشنهاد مكتوب یا راهكار مفید برای رفع مشكلا‌ت به‌دولت ارائه كرده‌اید؟

9. نظر حضرت‌عالی درباره موضوع فناوری هسته‌ای چیست؟ آیا همین مشی و منش دولت كه مورد قبول مقام معظم رهبری است قبول دارید یا مشی و منش اصلا‌ح‌طلبان و قفل شدن همهِ سایت‌های هسته‌ای؟! اگر استراتژی دولت نهم در رسیدن به انرژی هسته‌ای را صحیح می دانید، بفرمایید اولا‌ً چرا هیچ‌گاه از آن رسماً حمایت نمی‌كنید و ثانیاً جنابعالی چه راهكاری را پیشنهاد می‌كنید كه ما به‌رغم مخالفت با زیاده‌خواهی غربی‌ها، غنی‌سازی را ادامه دهیم و هیچ‌گونه قطعنامه‌ای نیز علیه ما صادر نشود؟! اگر راهكار مشخص عملیاتی دارید چرا ارائه نمی‌كنید تا مردم در جریان قرار گیرند؟!

10- آیا بهتر نیست طبق قانون اساسی كه سیاست‌های كلی نظام را رهبری تعیین می‌كنند همه مسؤولا‌ن كشور و مردم براساس همان سیاست‌ها مشی كنند و جلوی پراكنده‌گویی‌هایی كه احیاناً مایه امید دشمن می‌شود، پرهیز كرد؟
  • نویسنده : یزد فردا
  • منبع خبر : خبرگزاری فردا